a Nina Yoga

a Nina Yoga biedt wekelijks ontspannen yin yoga en relax flow lessen aan in Nieuw-Vennep. De yogalessen zijn voor alle niveaus geschikt, of je nu beginner bent of al jarenlang yoga beoefent.

Kernwoorden zijn persoonlijke aandacht en begeleiding, warme ontspannen sfeer, rustige en veilige omgeving, afwisselende en inspirerende lessen en thema’s, creatieve flows, kleine groepjes van maximaal 8 deelnemers.

Online of in de studio

De lessen vinden zowel online plaats of in een mooie lichte ruimte in Liquenda bij Yoga Nieuw-Vennep. In de zomer is het mogelijk buiten je les te volgen bij de Toolenburger Plas.

Wil je liever online les volgen? Wekelijks geef ik op de maandagavond via de Zoom Room yin yogales. Een comfortabele manier om vanuit je eigen huis yoga te doen. Toch samen, in verbinding met de elkaar, zonder reistijd. Het enige wat je nodig hebt is een yogamatje of deken, kussentjes, blokken of boeken ter ondersteuning.

Toch liever een live les volgen in de studio? Wekelijks op de donderdagavond is er een Yin Yogales speciaal voor nek-, schouder- en rugklachten en een ontspannende yin yogales in de studio.

Yin Yoga voor Rug, Nek & Schouders met de Backpath

De Backpath is een lichtgewicht schuimrubberen strip ter ondersteuning van de houdingen. Door op een rustige manier de Backpath te gebruiken wordt er druk uitgeoefend op plaatsen van de wervelkolom waar deze uit balans is (te hol of the rond). We blijven wat langere tijd in één houding liggen waardoor het lichaam wordt uitgenodigd spanning los te laten.

Je zult merken dat bij regelmatig beoefenen van de Backpath Yin Yoga, er meer ruimte ontstaat in je wervelkolom, onderliggende spieren kunnen ontspannen en het tussenliggende bindweefsel soepeler wordt. De wervelkolom komt steeds meer in een natuurlijke houding. Hierdoor ontstaat er in je fysieke lichaam én ook in de emotionele-, mentale- en energetische lagen van je lichaam veel ruimte en vrijheid.

Yin yoga is een rustige zachte vorm van yoga en richt zich op de ontspanning van spieren en het dieper liggende weefsels. Denk maar aan de banden, pezen, gewrichten en bindweefsel om zo meer ruimte te creëren. Niet alleen fysiek, maar ook mentaal.

Alle benodigde materialen om een heerlijke yogales te kunnen ervaren zijn aanwezig. Denk maar aan yogamatten, bolsters, blokken, kussentjes en warme dekentjes. Je hoeft dus niets mee te nemen.

Lestijden

Maandag

20.00 – 21.15 uur: Online Yin Yoga via Zoom

Donderdag

19.00 – 20.15 uur: Yin Yoga voor Rug, Nek & Schouders in de Studio

20.30 – 21.45 uur: Yin Yoga in de Studio

Aanmelden

Lijkt het je leuk om mee te doen? Meld je dan aan door een berichtje te sturen via de mail of boek direct je les via Het Yoga Huis, een samenwerkingsverband tussen NellyKloetYoga en aNinayoga. Kijk op https://hetyogahuisnieuwvennep.nl/lessen/

Tarieven

Studio lessen

  • losse les €14
  • Maandaanbieding voor 5 lessen, incl. toegang tot de Video on Demand bibliotheek a € 62,50
  • Seizoenkaart voor 3 maanden; 11 lessen a € 125 met leuke extra’s als Specials afhankelijk van het seizoen
  • Kennismakingsaanbod € 17,50 voor 2 weken onbeperkt uitproberen. Kijk voor deze mooie aanbieding op de site van Het Yoga Huis Nieuw-Vennep

Online lessen

  • online losse les €10

Hoe werkt het?

Voor alle tarieven geldt dat je de volgende stappen moet nemen in momoyoga, het reserveringssysteem voor de lessen.

  1. Registreer je als lid van Het Yoga Huis Nieuw-Vennep
  2. Kies je les uit en selecteer hoe je wilt betalen (losse les, strippenkaart). Betaal voor je les of strippenkaart
  3. Ga dan terug naar de les en boek de les
  4. Als je een online les boekt, ontvang je ongeveer 30 min voor de les de ZOOM link.

Dit lijkt even omslachtig de eerste keer, maar als je eenmaal een strippenkaart hebt, hoef je alleen stap 3 te herhalen voor de volgende les! Download de app van Momoyoga op je smartphone, zo heb je overzicht in het lesrooster, boek je nog gemakkelijker je les.

Foto impressie

Locatie

Getsewoud, Nieuw-Vennep.

+31 6 30063142

info@aninayoga.nl